Įkraunama...
Įkraunama...

Dieta 5:2

QUOTE(BiteRite @ 2015 11 06, 09:18)
Sveikos

Svarstyklės mane nudžiugino šiandien  biggrin.gif
SVERIAMĖS IR PRISIDUODAM

thumbup.gif

Siandien pasikeisiu elementus, tai parasysiu ryt ryte savaites pokycius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabusplona @ 2015 11 05, 21:58)
O aš nuo savaitgalio sergu... Taip atkritau, kad baisu, kosulys, aukšta temperatūra, galvos skausmai ir visi kiti navarotai sad.gif taigi šią savaitę be iškrovos dienų ir be sporto, bet svoris laikosi vietoje, kur čia ir priaugsi su tokia savijauta. Tik va galvoju ar sunku pasveikus bus grįžt į iškrovos dienas? Kuriai gal taip buvo jau?

as irgi prasirgau savaite doh.gif su pasnikais nieko nesigavo.... svoris tas pats ax.gif gerai, kad ne pliusas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Daug "0:, daug neprisidavusių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2015 11 07, 11:16)
user posted image
Daug "0:, daug neprisidavusių sad.gif

Smagu degt zaliai. Po vakar iskrovos svarstykles parode 59.3 thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš kažkur pamečiau valią ir motyvaciją...
Na, bet darbe irgi prasidėjo svorio metimo žaidimas, tai reik susigrąžinti valią biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas ryt pasninkauja? ax.gif

bet tai šššš... Mečiau prieš savaitę rūkyt, atrodo, kad svoris kilais ant pilvo lipa doh.gif vis alkana.. Negi reiks vėl pradėt dūmuką pešt?.. nors baisaus noro mesti ir nebuvo, vyras privertė biggrin.gif

Ryt jei niekas nepamaišys - mėginsiu pasninkaut.

Planuoju tokį meniu:
Pusryčiai - baltyminis kokteilis plius bananas - 95 kcal + 105 --- 200 kcal.
Vakarienė - troškinta jautiena 80 g (150 kcal) + pupelės 100 g - 150 kcal.

O kaip su sportu, mergaitės? vakar prasukau 5 km ratuką po mėnesio pertraukos.. kaip raumenukai jaučias.. dar į kalanetiką ketinu eiti - kažin, ar pasninkaujant, nebūna silpna sportuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinis ruduo: 08 lapkričio 2015 - 18:49
As ryt jungiuosi. Bet dar sokoladas siandien laukia pries rytojaus starta biggrin.gif jauciu 59 kg svarstyklese matysiu kaip savo ausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinis ruduo @ 2015 11 08, 19:48)
Mečiau prieš savaitę rūkyt, atrodo, kad svoris kilais ant pilvo lipa  doh.gif vis alkana..

O kaip su sportu, mergaitės? vakar prasukau 5 km ratuką po mėnesio pertraukos.. kaip raumenukai jaučias.. dar į kalanetiką ketinu eiti - kažin, ar pasninkaujant, nebūna silpna sportuose?

Nu nepradėkit... Pasiryžot mest tai jau kaip nors gal išlaikykit...
Dėl sporto- kaip tik renkuosi pasninkui aktyvesnes dienas: laikas greičiau prabėga, vandens daugiau pasinaudoja...
Atsakyti
Del rukymo. Pati rukiau ir labai dziaugiuosi, kad jau nuo 2013 vasaros baigiau sita reikala. Kai "atsimerkiau" suvokiau kaip pati sau kenkiau. Oda tikrai pagrazejo. Ryte nejauti burnoj vakaryksciu surukytu cigareciu, plauciai dekoja, pinigine taip pat.
Plius ziauriai be rysio rukalais smirdanti moteris. Ir siaip moteris+cigarete labai nekoks derinys smile.gif
Labai nuosirdziai sveikinu metusias, nes zinau kaip tai sunku, bet gyvenimas grazesnis kai nera dumu uzdangos!!!
Siandien iskrova. Kas su manim ?
Atsakyti
Aš iškrovauju. Meniu bus rūgpienis ir pasukos smile.gif Plius pasistengsiu daugiau vandnes gerti (visai jo negeriu) ir arbata žalia.

Šios saviatės iššūkis: maitintis tvarkingai ir ne pasniniko dienom. Jokių sladumynų ir nesomoningo kišimo viską ką randu. Noriu nors vieną pasnnką pradėti su ankstesnio pasninko svorio rezultatu, nes kol kas visada svors per nepasninko dienas gryžta doh.gif

Dėl rūkymo: aš irgi buvau rūkorė tai ogogo. Pradėjau dar mokykloje doh.gif Meiau 2008-tais ir labai tuo džiaugiuosi. Rūkiau 15 metų. Tai tikriausiai dvigubai tiek reikia kad visas sukauptas brudas lauk išeitų.
Atsakyti
Labas rytas,

ačiū už palaikymą dėl rūkymo metimo smile.gif
Gal pamenat, ar metus nešoktelėjo svoris?..

Kol kas iškrovauju puikiai. Na, ne visai puikiai - einu vandenuko gerti, kol kas tik 300 ml tesugėriau doh.gif užsidirbau ir pamiršau atsinešti vandens - o kai neatsinešu, tai ir nesugeriu.

Eiti į kalanetiką šiandien, neiti.. Štai kur klausimas biggrin.gif Lyg ir norisi, bet tingisi smile.gif gal imti ir nueiti per pietus. Mažiau apie maistą galvosiu. Gal bus vietų (naujai pradėčiau lankyti).
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Auksinis ruduo @ 2015 11 09, 11:13)
Labas rytas,

ačiū už palaikymą dėl rūkymo metimo smile.gif
Gal pamenat, ar metus nešoktelėjo svoris?..

Eiti į kalanetiką šiandien, neiti.. Štai kur klausimas biggrin.gif Lyg ir norisi, bet tingisi smile.gif gal imti ir nueiti per pietus. Mažiau apie maistą galvosiu. Gal bus vietų (naujai pradėčiau lankyti).

Man asmeniškai neteko mesti,nes niekada nerūkiau, bet paprastai visiems priauga... Dažniausiai dėl to, kad įprotis rūkyti turi būti kažkuo pakeičiamas wink.gif Kažkada metė mano vyras, tai priaugo nemažai, bet metų bėgyje svoris susinormalizavo be jokių pastangų 4u.gif Aišku, amžius tada irgi dar buvo iki 30...

Eiti 4u.gif Aš irgi kaupiuosi, galvoju pamėginti namie ax.gif
Atsakyti