Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

As buvau pas gydytoja. Sake normalus tepinelis, todel man nereikia jokiu vaistu. O deginimo pojuti gali kelti perdaug probiotiku. Anot jos geriausia pienliges prevencine priemone yra probiotiku vartojimas. Ypac per burna. O del dietos - dar nera macius jokiu moksliniu irodymu, kad dieta padeda.
Vaidulka, tavo vietoj as tris menesiu panaudociau flukonazolio zvakuciu, bet jei po 3 men vel tas pats bus, tada tikrai eiciau ir prasyciau ilgalaiko gydymo tabletemis. Taip kankintis yra baisu.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 06 30, 15:55)
Koki tepaliuka galite rekomenduoti makštiai ? Iki siol naudojau ,,Imacort,, bet dar jau jo nera.

Aš irgi naudojau Imacort, bet negalima jo ilgai. Ką reiškia 'DAR JAU JO NĖRa" blink.gif Naudojau Octanisept purškalą ūmiom fazėm po savaitę - dešimt dienų, toliau kokosų aliejukas, bičių pikis aliejinis
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2014 06 30, 16:35)
Man tai labai sunku susitaikyt su ta liga, pradzioj dar nieko, bet kai jau daugiau nei pusmeti kartojas tai puolu i nevilti kaskart atsiradus..
Su stresu irgi sunkiai, seip stengiuos nestresuot, bet buna kad uzeina vidines kovos del tam tikru situaciju, nu ir niekaip neperlipu per save, o jei dar pries pms kazkas tai isvis esu ziauriai jautri..

papildu geriu daug, vandens geriu daug, kokosu aliejum pasiteplioju, jokiu prausikliu, tik su dieta sunkiau, stengiuos bet buna paslystu..

dar ka pastebejau, kad persivalgymas prisideda, nes pati pagavau save, kad paskutinius pora kartu pries jau numanoma atsiradima gerokai apsivalgiau ir nelabai gero maisto, ne saldumynu, bet kinieciu o jie kaip zinia ir cukraus padaugina ir krevetes aliejuj ir miltuos keptos..

zodziu kovot man reikia su savim turbut labiau nei su candida del streso ir maisto.

Pradžioj žiūri kaip į problemą, kurią su laiku galima išspręst. Ot ne. Tenka susitaikyt, kaip su stichine nelaime. Kada pati panorės, tada ir baigsis. Todėl reikia atsipalaiduot ir gyvent, kaip gyvenasi. Jo, norėtųs geriau. Bet yra, kaip yra.

Kovot nereikia. Reikia gyvent taip, kad norėtųsi neapsiryt. Bet smulkius malonumus irgi reikia sau leist smile.gif
Atsakyti
Griztu 4u.gif Sikart nepasigirsiu,kaip man gerai.Ana savaite pora gabalu torto,persalimas,ir slapimtakiu uzdegimo pradzia.Ir dar nelaboji kaip bonusas biggrin.gif Amelie,ka vis vartoji nuo uzdegimo.Su spanguolem kazka,neantibiotinio?As vakar pradejau antibus gerti,kazkokie tipo vietinio poveikio.Pernai tie patys vaistai pienliges neissauke.
Kaip nenoriu vel stipriai apribot maisto,negaliu apsakyt.
Gerai,kad namie turiu Macrimoro likusio,nereiks gero daikto ismest nepanaudoto biggrin.gif Aisku,juokauju.Geriau jau butu nesugrįzus,bet ka padarysi,yra kaip yra.Kita cikla bus geriau,hope so smile.gif
Ai,turiu ir Octanisepto,ka jis daro,Senmergiuk?Juo isorej pasipurkst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 01 liepos 2014 - 20:45
QUOTE(Krištiš @ 2014 07 01, 20:41)
Griztu 4u.gif Sikart nepasigirsiu,kaip man gerai.Ana savaite pora gabalu torto,persalimas,ir slapimtakiu uzdegimo pradzia.Ir dar nelaboji kaip bonusas biggrin.gif Amelie,ka vis vartoji nuo uzdegimo.Su spanguolem kazka,neantibiotinio?As vakar pradejau antibus gerti,kazkokie tipo vietinio poveikio.Pernai tie patys vaistai pienliges neissauke.
Kaip nenoriu vel stipriai apribot maisto,negaliu apsakyt.
Gerai,kad namie turiu Macrimoro likusio,nereiks gero daikto ismest nepanaudoto biggrin.gif Aisku,juokauju.Geriau jau butu nesugrįzus,bet ka padarysi,yra kaip yra.Kita cikla bus geriau,hope so smile.gif
Ai,turiu ir Octanisepto,ka jis daro,Senmergiuk?Juo isorej pasipurkst?

Sveika,
labai uzjauciu del uzdegimo. Ir del pienliges.
Del uzdegimo as paprastai einu pas gydytoja ir jis man antibu duoda. Karta esu tik vietoj antibu nuejus i vaistine ir pasiemus spanguoliu tableciu, kur didele doze, ir reikia gerti pirma diena 4 tabletes is karto. Po to po dvi. Sita kombinacija padeda ne tik prevencijai, bet ir veikia jau isvesejusia infekcija. Bet as patarciau atsargiai su savigyda siuo klausimu smile.gif. Man si pavasari vis slapimo pusles uzdegimas kartodavos ir viena karta bac- inkstu uzdegimas. As nzn kaip tau daznai sita velniava kartojas, bet man taip daznai, kad nusprendziau kiekviena diena gerti spanguoliu kapsules ir jau menesi kaip ramu visiskai. Beje, jei daznai kartojas, sveika issitirti su echoskopu tavo sistema. Gal kur yra kokia patalogija.
Beje, as susiradau daug moksliniu straipsniu apie slapimo pusles uzdegima, kuris nuolat kartojasi. Mokslininku teorija, kad visa tai pareina is maksties su netinkama flora, kuri neveikia mums pavojingu bakteriju (E coli paprastai) ir jos ten sekmingai sau vesi ir nukeliauja per slaple i slapimo pusle smile.gif. Tai pasirodo ne tik pienlige, bet ir slapimo pusles uzdegima gydo probiotikais. Tiek per burna vartojamais tiek i maksti.
Tikiuosi, kad padejau. Jei noresi, kad atsiusciau straipsnius, pasakyk smile.gif.
Atsakyti
Slapinimasis daznesnis ir siluma ten 5dieni prasidejo.Bet skausmo tai nera,todel ir mastau,kad dar pati pradzia.Turejau tableciu nuo uzdegimo,pradejau gert,kol pateksiu pas gyd.O antibus gydytoja israse,cia pati neuzsiimu saviveikla.Paskutini karta buvo rudeni.Tai nezinau,ar cia daznai reiskiasi.Siaip sis uzdegimas prasidejo sekancia diena po patalu pakedenimo
biggrin.gif
o straipsniai lietuviskai?kitaip bijau,bet gali but,kad patingesiu verstis:D
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 07 01, 21:34)
Slapinimasis daznesnis ir siluma ten 5dieni prasidejo.Bet skausmo tai nera,todel ir mastau,kad dar pati pradzia.Turejau tableciu nuo uzdegimo,pradejau gert,kol pateksiu pas gyd.O antibus gydytoja israse,cia pati neuzsiimu saviveikla.Paskutini karta buvo rudeni.Tai nezinau,ar cia daznai reiskiasi.Siaip sis uzdegimas prasidejo sekancia diena po patalu pakedenimo
biggrin.gif
o straipsniai lietuviskai?kitaip bijau,bet gali but,kad patingesiu verstis:D

sorry, praziopsojau del antibu 4u.gif . Po patalu pakedenimo rekomenduojama visada pusle istustini, kad ir kaip neromantiskai tai skambetu biggrin.gif .
Nera labai daznai dar smile.gif. Tik man vienais metais buvo karta, antrais jau 3 kartus, o dabar jau kas menesi biggrin.gif .
Anyway, probiotikai tiek pries pienlige, tiek pries uzdegimus veikia.
O straipsniai angliski ir jie tokie riebus, po 10 puslapiu ir sausi moksliniai - pvz buvo tirta 50 moteru, is ju 25 dave probiotikus, 25 nedave ir tada skaiciuoja procentais kiek is ju tai dare kazkoki poveiki. Apie pienlige irgi turiu kruva tokiu straipsniu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisijungiu prie jusu, anksciau pienlige kelis kartus i metus pakankindavo ir vsio, o db... doh.gif gine niekada nieko naujo nepasiulydavo, tad seniai pas ja neinu, bet db bandysiu vistiek kada papult, nes prasidejus siai zarazai daugeliu atveju nebuna varskytes... nebent lb jau isisiauteja, tai pagalvojau, vdruk gal cia kokia kita zaraza? turit minciu?
ir dar vienas klausimas, anksiau lb daug bhuvo kalbeta apie cesnaka (i vidu), tai idomu kokios nuomones priejot? nors kiek verta ar ne bandyt?
dabar tai isidejau kazkokia zoline ale zvakute, kelias dienas reikia palaikyt ir tada issiimnt, tikiuosi padarys kazka gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2014 07 02, 09:07)
Sveikos  4u.gif  prisijungiu prie jusu, anksciau pienlige kelis kartus i metus pakankindavo ir vsio, o db...  doh.gif  gine niekada nieko naujo nepasiulydavo, tad seniai pas ja neinu, bet db bandysiu vistiek kada papult, nes prasidejus siai zarazai daugeliu atveju nebuna varskytes... nebent lb jau isisiauteja, tai pagalvojau, vdruk gal cia kokia kita zaraza? turit minciu?
ir dar vienas klausimas, anksiau lb daug bhuvo kalbeta apie cesnaka (i vidu), tai idomu kokios nuomones priejot? nors kiek verta ar ne bandyt?
dabar tai isidejau kazkokia zoline ale zvakute, kelias dienas reikia palaikyt ir tada issiimnt, tikiuosi padarys kazka gero biggrin.gif

o kokie tau simptomai buna?
Del cesnako, mano asmeniskai nuomone butu skeptiska. Sutinku, kad candida jis tikrai veikia, bet ar nesukels alergijos, issausejimo ar nesuerzins gleivines g.gif .
I vidu as labiau pasikliauju vaistais, nes bent jau istirta ju saveika ir galimos neigiamos pasekmes.
Atsakyti
Sveikos. O ar kuri naudojot pienligei gydyti gaminamas vaistinėje žvakutes? g.gif Pas mane rodos pienligė (šian skambinsiu dar dėl tepinėlio tikslių ats.), patekau pas naują gydytoją,išrašė gaminamų vaistinėje žvakučių,tikiuosi, kad padės, nes paprastai sunkiai kovodavau su candida..
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 02, 10:51)
o kokie tau simptomai buna?
Del cesnako, mano asmeniskai nuomone butu skeptiska. Sutinku, kad candida jis tikrai veikia, bet ar nesukels alergijos, issausejimo ar nesuerzins gleivines  g.gif .
I vidu as labiau pasikliauju vaistais, nes bent jau istirta ju saveika ir galimos neigiamos pasekmes.

viskas kaip pienliges tik be varskytes smile.gif (niezejimas, deginimas, perstejimas, paraudimas, patinimas, visokie tokie fiziniai simptomai, jokiu kvapu ar kazko nera, viena karta labiau niezti, kita karta persti, degina ar pan)
man kaikurios zvakutes ir taip lb issausindavo gleivine.... tai nebezinau ko cia ir girebtis
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 02, 10:00)
Sveikos. O ar kuri naudojot pienligei gydyti gaminamas vaistinėje žvakutes? g.gif Pas mane rodos pienligė (šian skambinsiu dar dėl tepinėlio tikslių ats.), patekau pas naują gydytoją,išrašė gaminamų vaistinėje žvakučių,tikiuosi, kad padės, nes paprastai sunkiai kovodavau su candida..

Man irgi buvo ju israse, kai gydytoja vilti prarado. Padedavo tik tam kartui kaip ir visos kitos priemones smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(M_A @ 2014 07 02, 10:03)
viskas kaip pienliges tik be varskytes smile.gif (niezejimas, deginimas, perstejimas, paraudimas, patinimas, visokie tokie fiziniai simptomai, jokiu kvapu ar  kazko nera, viena karta labiau niezti, kita karta persti, degina ar pan)
man kaikurios zvakutes ir taip lb issausindavo gleivine.... tai nebezinau ko cia ir girebtis

As esu bandzius ir tampona suvilgyta su arbatmedzio aliejaus tirpalu naudot. Man asmeniskai visos tos priemones netinka, nes galiausiai jau buna nebeaisku, ar deginimas jauciasi, nes pienlige nepraejo ar cia salutinis mano vaisto poveikis. Arba abu atvejai smile.gif.
Atsakyti
Mhm...tepinėlis IDEALUS. blink.gif Nežinau ką galvot, bet žvakutes sunaudosiu jau. Gydytoja buvo 100proc. tikra, kad candida bus, nes išskyros balkšvos ir visi kiti požymiai- perštėjimas, patinimas, skausmas, niežėjimas, sutrūkinėjusi gleivinė,žodžiu, kaip tepinėlis gali būti tobulas- nežinau, nes savijauta tikrai ne kažkokia. doh.gif Jau pirmą tą gaminamą žvakutę šianakt sunaudojau, bet dieną ištempiu tik su clotrimazolo tepaliuko pagalba.
Atsakyti