Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(Remedy @ 2014 03 17, 18:50)
Labas mergaitės 4u.gif

Aš vėl vampyriauju ligoninėj, labai silpna po spindulių buvo tai išsiprašiau bendrą kraujo tyrimą kad padarytų. Nu ir gili anemija vėl. Hemoglobinas 73 tesiekia..

Vampyriuke tu musu wub.gif

QUOTE(willow @ 2014 03 17, 20:14)
valgyk braškes, granatus, kol yra, trintus juodus serbentus, lašinius sūdytus su česnaku, liežuvį, burokėlius. Tik kai kas tirština kraują.

Pridesiu: dilgeliu lapu arbata kasdien po du puodelius isgerdavau, greit hemoglobina atstate, geriau nei gelezies kapsules drinks_cheers.gif
Gelezies daug turi kalakutiena(butent, daugiau nei jautiena!), brokoliai, dziovinti baravykai. Petrazoles visada visko daug turi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lelexx, kaip jūsų mamytė?

Aciu uz palaikyma, bet nebeturiu jos jau. Persikeliau i skyreli " kai mirsta artimas zmogus". Stiprybes jums visoms ir patariu, dantim nagais kabinkites i gyvenima, visada reikalaukite max is gydytoju. Branginkite kiekviena gyvenimo minute.
Atsakyti
Lelexx, nuoširdžiai užjaučiu. Žinau, kad tai menkai paguos, bet pagalvokit apie tai, kad dabar jūsų mama ten, kur labai gera ir ramu. Linkiu jums stiprybės.
Atsakyti
willow, kaip tu?
Atsakyti
Labs vakaras. Kaip kai kurios po operacijos. Remedy, tau jau I pabaiga viskas eina...
Prisiskaiciau ir soke esu. 1b stadijos gimdos kaklelio vezys isgyevenamumas per 5 mets 80% blink.gif thumbup.gif thumbup.gif tai kad sake gyvensiu . aplama kitur parasyta 1 stadijos pasveikstama iki 90%. mama sake nskaitinek bet, k knieti labia. dabar neuzmigsiu. tai kaip cia taip gali buti. kaip sake onkologe, sis mano vezys isgydomas. nafik as skaiciau net pykint pradejo.pirmadieni opercija taip nusiteikus buvau, dabar taip bloga depresija ima... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2014 03 17, 23:23)
Labs vakaras. Kaip kai kurios po operacijos. Remedy, tau jau I pabaiga  viskas eina...
Prisiskaiciau ir soke esu. 1b stadijos gimdos kaklelio vezys isgyevenamumas per 5 mets 80% blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai kad sake gyvensiu . aplama kitur parasyta 1 stadijos pasveikstama iki 90%. mama sake nskaitinek bet, k knieti labia. dabar neuzmigsiu. tai kaip cia taip gali buti. kaip sake onkologe, sis mano vezys isgydomas. nafik as skaiciau net pykint pradejo.pirmadieni opercija taip nusiteikus buvau, dabar taip bloga depresija ima... verysad.gif  verysad.gif

Evute viskas gerai bus,tikrai isgyvensi tuos 5 metus ir dar 5 ir dar...... 4u.gif o is kur tu zinai ,kad tau 1 stadija jeigu pas tave dar operacija nepadaryta?
Atsakyti
Išgydoma būtent, net 80 procentų. Juk tai daug. Neužsiciklinkit ant neišgydymo. Vyras išgirdo, kaf išgydoma ir viskas- gyja. Kam statistikos, jums nuo to negeriau. Geriau tada išgijimo istorijos.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2014 03 17, 18:50)
Labas mergaitės 4u.gif

Aš vėl vampyriauju ligoninėj, labai silpna po spindulių buvo tai išsiprašiau bendrą kraujo tyrimą kad padarytų. Nu ir gili anemija vėl. Hemoglobinas 73 tesiekia..

Tai guliu, čepsiu, laukiu  biggrin.gif
Kažin kaip dvyne9 operacija praėjo.

Laikykis 4u.gif .gal susilpnejes kraujas rodo.kad susilpnejo ir nusprogo v....Gerai kad palasins.bus geriau.O paskui labai ziurek mityba.kas gelezies turi.
Atsakyti
Sveiki, gal kam teko susidurt su šiuo chirurgu onkologiniam Kaune-
Saulius Grižas. įdomu, ar geras gydytojas, žada vyrą operuot verysad.gif
Atsakyti
Evute, kad padaryti statistiką, reikia imti kelių metų atgal duomenis. Ar bent įsivaizduoji kokiais milžiniškais žingsniais eina medicina šioj srityje pirmyn.
Remedy, maistas, maistas, maistas. Kuo daugiau žalumos valgyt-petražolės, borkoliai, špinatai ir aišku karalius granatas, liežuvis(jautienos).
dvyne9, kaip reikalai?
wilow, kurį petį tau pakišti, kad padėti atsistoti ir judėti pirmyn?
lelexx 4u.gif
Atsakyti
Evute, daugiau optimizmo. Mano kaimynei buvo gimdos kaklelio vėžys. Operavo. Gyva irsveika jau n metų. Operacija buvo dar sovietiniais laikais.
Tau viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
Sakykit, ar stiprinant kraują po chemijos, negalima vartoti jokių papildų? Reikia kliautis vien mityba?
Atsakyti
Laba diena.

Turiuveną ne kokią žinią- kraujukas visas pabėgo per naktį, šiandien hemoglobinas 70.

Bet turiu ir vieną šviesesnę, kadangi dar kraujuko dapils vedė tamponuot ir daktarė sakė kad mano kaklelis jau formuojasi ir matyti smile.gif džiaugiuosi labai smile.gif

Sena pažįstama, o kaip jūsų tėvulis?

Ida1, kas pas jus naujo?
Atsakyti