Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(Tibė @ 2011 01 18, 17:41)
oj,šitie lakai tai patys baisiausi,kokius tik esu turėjus biggrin.gif
vienas neseniai šiukšlinėn skriejo be jokio gailesčio rolleyes.gif
O,kaip skirtingai visiems! biggrin.gif Man,kaip tik lakai patinka,tik sepetelis,pradzioje pasirode per platus,bet keleta kartu pasipraktikavus ir tas pradejo patikti biggrin.gif O,kodel jums jie netinka? ax.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shopingas, bigsmile.gif Tikiuosi ir man tusas patiks ax.gif Dar nebandziau,bet ryt jau tikrai bus isbandytas ir pirmaji ispudi galesiu ryt parasyti mirksiukas.gif Sepetelis,tai man super.O voku ar netepa laikui begant?Netrupa?
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 01 18, 21:28)
O voku ar netepa laikui begant?Netrupa?

Man nei tepe vokus, nei trupejo - idealus tusas buvo wub.gif Sandeliuke vel toki pat turiu.

Beje, atrasinedama pirmakart pamirsau paminet, kad zalioje tubeleje (lenktu sepeteliu) man laaabai nepatiko jis - pradzioj nieko, bet po to kazkoks skystokas buvo, neatskirdavo blakstienu, jas lipino, drebe kosyte. Net menesio neisnaudojau ir ismeciau lauk.
Atsakyti
shopingas,aciu uz info pasidalinimu! 4u.gif
Pima karta siandiena ji isbandziau,visai patiko 4u.gif voku netepe,netrupejo,kaip ir sakiai super thumb_yello.gif Ziuresiu,kaip toliau.Ir idomu dar,kaip valysis jis man vakare biggrin.gif Nes labai nemegstu tusu,kur valai,valai ir galo nera.Pries,tai naudojau EL tusa,tai man jis buvo nepakeiciamas,ziurek,gal pigesni varianta radau uz EL biggrin.gif
Kas del tuso zalioje tubeleje,tai man jau vien tas nepatinka,kad lenktas spetelis.Turejau keleta tusu su lenktais sepeteliais,nei vienas nepatiko vien del tu islenkimu.Isvada tokia,kad as su jais nemoku graziai issidazyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 01 18, 20:28)
O,kaip skirtingai visiems!  biggrin.gif  Man,kaip tik lakai patinka,tik sepetelis,pradzioje pasirode per platus,bet keleta kartu pasipraktikavus ir tas pradejo patikti  biggrin.gif  O,kodel jums jie netinka? ax.gif

Negražiai tepa,per greitai džiūna-jei kokia kliurka atsiranda,nespėju ištaisti-visą nagą susigadinu biggrin.gif
Atsakyti
Kliurku biggrin.gif man pasitaiko su kiekvienu laku biggrin.gif O,kad per greitai dziuna,tai man,tik + biggrin.gif
Atsakyti
aij,turiu gerą džioviklį,tai man ir Golden Rose per kelias minutes išdžiūna irnesakyk.gif
Atsakyti
Anuka,greit,sakai koks ten dzioviklis bigsmile.gif I az parasyk pavadinima,ar nuotrauka ikelk man dzioviklio rolleyes.gif
Aciu,dydelis butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 21 sausio 2011 - 21:46
Na,labai jau ne į temą,bet gal neužpyks tauta biggrin.gif

Va toks,noname'inis už 5 litus biggrin.gif Kosmetikos išparduotuvėse būna
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 22 sausio 2011 - 11:45
QUOTE(saliutas @ 2009 10 09, 22:37)
Turiu sia Rimmel pudra ir esu patenkinta 4u.gif Tik spalvyte kitokia negu paveikslelyje

user posted image

Gal dar bus atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
Pirkau pirma karta kazka is Rimmel:
user posted image
Nuotrauka ne mano biggrin.gif
Labai labai patiko teptukas, nes pirma karta taip graziai nusilakavau nagus ir niekur neaptepliojau odeliu, tiek lakuodama sau tiek draugei thumbup.gif Labai greitai isdziuvo ir spalva labai miela thumbup.gif Manau isigysiu dar kelis gal ryskesnius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2011 02 12, 01:01)
o kur vilniuje perkat rimmel kosmetika?  g.gif

Droge smile.gif

Šiandien nusipirkau šią pudrą. Kažkaip norėjosi išbandyti kažką naujo. Niekas nerekomendavo, jokių atsiliepimų ar reklamų apie ją neskaičiau. Žiūrėsiu, kaip naudosis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 03 31, 20:38)
Šiandien nusipirkau šią pudrą. Kažkaip norėjosi išbandyti kažką naujo. Niekas nerekomendavo, jokių atsiliepimų ar reklamų apie ją neskaičiau. Žiūrėsiu, kaip naudosis rolleyes.gif

Na ką, išbandžiau tą pudrą. Mano nuomone, ji tikrai neverta savo kainos (apie 40 Lt). Bent jau mano lūkesčių nepateisino. Manau, ji labiau tinka sausiaodėms, mano oda mišri, ir ši pudra kiek per riebi. Vienintelis pliusas - lengvai dengiasi. Spalva natūrali. Tiktų sausos odos savininkėms, mėgstančioms natūralumą ir kurioms nereikia intensyvesnio maskavimo, nes ji gana prastai maskuoja rolleyes.gif
Atsakyti